Kopipast.ru - снимка гола, хумор, фото вицове, безплатни игри, демотиватори, комикси, момиче на деня Снимка Забавни Amazing Снимка Голи Повече »

Искам само
weekly weeklon лидери на най-добрия архивен попон
Ние вече сме 82,269.
Брой онлайн ...
в момента
+ регистрация / вход

→ В НОВОТО

Живият цикъл на хамбургер (33 снимки)

26 юни 2007 г. в 12:54 ч. Изумително от слънцето
16
оценка
7
коментари.

Живият цикъл на хамбургер (33 снимки)


В покрайнините на Москва в "Солценево" живее и работи "McComplex" - голяма фабрика, построена преди 18 години, където непрекъснато се произвеждат буци, хамбургери и пайове, добре познати на всеки посетител на McDonald's. В допълнение към производството, McComplex служи и като дистрибуционен център, доставящ стотици хранителни магазини от всичко от полуготови продукти до пластмасови сламки и салфетки. Освен това има и специални лаборатории, в които експертите постигат идеалното пиене на супи с сусамово семе, безкомпромисна гъстота на млечни шейкове и безупречна сочност на говеждо хамбургери. По-долу е дадена история за това как ние с камерата успяхме да проникнем в завода, да шпионираме процеса на раждането на хамбургери и да се запознаем със специални инструменти за калибриране на кифли.

Живият цикъл на хамбургер (33 снимки)


Двуетажният комплекс заема площ от около десет и половина хиляди квадратни метра, така че не се вписва в широкия ъгъл. На снимката: централният входен вход към "McComplex". Преди влизането три флагчета падат - един руски и два корпоративни.

Живият цикъл на хамбургер (33 снимки)


Ляв и десен камион камиони, се приближава до комплекса и се оставя от него. Някои донасят тук полуготови продукти, брашно, месо, зеленчуци, сосове, маркови дрехи, сламки, течен сапун и др. Други - взимайте всичко в ресторантите или пратете в чужбина (пайлите, които се произвеждат тук, се консумират не само в столицата и околностите й, но също така и на жителите на Източна Европа).

Живият цикъл на хамбургер (33 снимки)


Така че вижте склада. Той съхранява всичко, което не изисква ниски температури (например, пластмасови лъжици за разбъркване на кафе, по-ниски температури не изискват съхранение). Все още има "студена" част от склада (където се съхраняват млечни продукти и всичко това) и фризер (където замразените пържоли и други храни, които са слабо топлоустойчиви, чакат времето си). Първоначално McComplex обслужва първия и единствен ресторант, отворен по това време в Русия - в Москва на площад "Пушкин"; Днес тя осигурява всичко необходимо за около 130 ресторанта.

Живият цикъл на хамбургер (33 снимки)


Магазин за производство на рула. На преден план има баня с прясно тесто.

Живият цикъл на хамбургер (33 снимки)


Когато тестото е навреме, то се зарежда в специална машина. Тогава разпределителят на равни части ще запълни теста с топлоустойчиви тави, които трябва да бъдат изпратени в пещта.

Живият цикъл на хамбургер (33 снимки)


Съдбата на готовите кифлички е различна: някои, които ще трябва да направят дълго пътуване извън Москва, ще замръзнат предварително, докато други (на снимката) ще бъдат незабавно отведени до метрополните пунктове.

Живият цикъл на хамбургер (33 снимки)


На снимката: ролки на конвейера. 15 500 буци се произвеждат на час. Ще се върнем при тях.

Живият цикъл на хамбургер (33 снимки)


Следващият магазин е производството на плодови пълнежи. На снимката: една вана, в която се приготвят ябълки с канела. Когато пълнежът се приготвя, той преминава през тръбата в съседната стая, където ще бъде натиснат вътре в пайове.

Уморен ли сте да прелиствате страниците? Регистрирайте се и станете по-удобни.
Страница 1 от 4 | Следваща страница

Подобно на публикацията? PUSH:
чуруликане


Свързани новини
Приказки за природата (28 ... Намиране на DJ (8 снимки) Понякога очите се провалят (6 снимки) Артистичен китайски (5 снимки) Euro Cup 2008 (13 снимки).
Всички снимки на вицове и снимки »

РЕГИСТРАЦИЯ НА САЙТА ЗА 20 СЕКУНДИ
По-малко реклама, добавяне на новини, гласуване, подаръци ...

1: 14-Sep-2007 11:26
касапин

2: 10 август 2009 г. 18:04 ч
Изглежда чисто

3: 10 януари 2010 г. 06:33 ч
Chiort. Е, защо те имат котлети от 100% говеждо месо на вкус по-лошо от Stolovskaya 50hleba / 50hzkokogomya

4: 24 Януари 2011 08:31
Всеки ден минавам покрай сервизния вход на Мака и си спомням за военната столова. Мирише на същото.

5: 30 ноември 2014 г. 20:34 ч
newsmile19

6: 4 декември 2014 г. 12:58 ч
Гъби-боб !!!

7: 17 август 2015 г. 19:05 ч
лошо
информация
Не можете да оставите коментари.

Зарежда. Моля, изчакайте ...