Kopipast.ru - снимка гола, хумор, фото вицове, безплатни игри, демотиватори, комикси, момиче на деня Снимка Забавни Amazing Снимка Голи Повече »

Искам само
Широкоъгълни седмични лидери Най-добър архив
Вече сме 81484.
Брой онлайн ...
в момента
+ регистрация / вход

→ В НОВОТО

КАК ДА НАПРАВИ ФИЛМЪРА "ИНТЕРДЕВОЧКА"

27 август 2017 в 21:42 Блогове от VikFedorov етикети: |
4
оценка
13
коментари.

На 26 август известният режисьор Петър Тодоровски може да е навършил 92 години, но за съжаление през 2013 г. той почина. Филмът "Любима жена на механика Гаврилов", "Военен роман", "Котката все още е котва!" Донесена му от националната любов, но най-известният е филмът "Интердевочка", който през 1989 г. създава истинска сензация сред съветските зрители. Но най-интересното нещо е изоставено.

КАК СНИМАЛИ ФИЛЬМ «ИНТЕРДЕВОЧКА»

КАК СНИМАЛИ ФИЛЬМ «ИНТЕРДЕВОЧКА»
Елена Яковлева във филма * Интерревовочка *, 1989

Филмът е заснет по историята на Владимир Кунин "Фрекен Танка". Идеята да се напише книга за живота на валутните проститутки дойде, когато живееше в хотел в центъра на Варшава и се срещна с ежедневните представители на първия древен. Той толкова проникваше в проблемите на тези момичета, че след публикуването на сценария писателят е призован в "Правда" като "началник" за неприкрито съчувствие към корумпираните жени.

КАК СНИМАЛИ ФИЛЬМ «ИНТЕРДЕВОЧКА»
На набора от филма * Intergirl *

За разлика от Кунин, директорът Пьотр Тодоровски с проститутки не беше запознат и дори не подозираше как изглеждат те. И не искаше да поеме този сценарий. Войникът от първа линия, от когото всички чакаха сериозни, дълбоко лирични снимки като "Военно-полевият роман", просто не можеше да снима за проститутки. Но директорът бил убеден от съпругата му Мира. Тя беше тази, която дойде с идеята да заснеме историята на Кунин и тя дори можеше да намери спонсори за това в чужбина. Тя нарича себе си продуцент, макар да не знаеше такава професия в СССР.

КАК СНИМАЛИ ФИЛЬМ «ИНТЕРДЕВОЧКА»

В Госкина нейната идея не беше одобрена - беше прекалено лекомислено, защото тези времена изглеждаха тема. Името на режисьора звучеше убедително, затова се съгласиха да стрелят. "Властите разбраха колко далеч бях от тази тема и затова не бях способен на" ягода ". И се оказа - във филма няма абсолютно никаква "ягоди". (...) Тогава реших: нека това да е филм за красива талантлива жена, която не може да се реализира в нашата страна ", призна Пьотр Тодоровски.

КАК СНИМАЛИ ФИЛЬМ «ИНТЕРДЕВОЧКА»

Но зад кулисите на "ягодата" имаше много. В началото на снимките, написани в списание "Soviet Screen", режисьорът започва да преодолява най-реалните представители на древната професия. Те му изпратиха искрените си снимки и писма, в които заявиха: "Работя в панела отдавна, отнема ме в главната роля!". Някои дойдоха директно в Мосфилм. Според директора, сред тях са студенти, непълнолетни и дори докторанти, които се срещнаха с десет мъже, събирайки пари за докторска дисертация. Всъщност те изглеждаха много по-скромни и по-незабележими, отколкото във филма, но шкафът реши да добави към изображенията слаба театрална яркост, така че на екрана публиката ги видя в екстравагантни тоалети, в които нямаше да им се позволи да отидат в хотела.

КАК СНИМАЛИ ФИЛЬМ «ИНТЕРДЕВОЧКА»

Елена Яковлев в титлата "Тодоровски" не беше представена, а одобрена от собствената си опасност и риск. Макар че в процеса на заснемане с нея имаше трудности: актрисата отказваше да се съблича пред камерата и да действа в сцени на леглото. Но шведският младоженец на главния герой е изигран от истински швед, актьор Томас Лаустиола, който не крие факта, че по едно време той не само е познат, но дори е живял с проститутка от известно време.

КАК СНИМАЛИ ФИЛЬМ «ИНТЕРДЕВОЧКА»

Най-сочната сцена на филма, в която Таня е дадена на японците, е обезпокоена. "Ако свалихме онова, което се случва на сайта в този момент, това би било най-добрият филм в живота ми", казва Питър Тодоровски. - Така беше. Актрисата лежеше на леглото в бельото си, под леглото беше поставена дървена дъска и тя беше разтърсена от музиката. Илюминаторът манипулира светлината във времето, операторът на камерата и директорът седнаха зад кулисите и ритмично натиснаха актрисата. Цялата група трудно можеше да попречи на техния смях и някой дори посъветваше да постави този метод. Докато този изстрел е взет от различни точки, всички са били мокри и изтощени. Лена остана сама, почивайки.

КАК СНИМАЛИ ФИЛЬМ «ИНТЕРДЕВОЧКА»

Малцина вярваха в успеха на този проект, но "Интердевочка" стана лидер на наемането през 1989 г. Хората стояха на дълги опашки по улиците и нападнаха киносалоните, за да видят филма. За една година "Интердевочку" са изглеждали повече от 41 милиона души. Но в Швеция, където една от компаниите финансира заснемането, филмът никога не излиза, тъй като тази компания е фалирала, но е купена в Япония, Германия и Канада.

КАК СНИМАЛИ ФИЛЬМ «ИНТЕРДЕВОЧКА»

Преди тази работа Елена Яковлев, публиката не знаеше, а през 1989 г. тя беше призната за най-добра актриса от резултатите от проучването на списание "Съветски екран". Вярно е, че популярността имаше противоположната страна: често се идентифицираше с екранната героиня. Актрисата започна да преодолява съмнителните фенове, включително и затворниците. Елена Яковлева е толкова уморена от факта, че нейното име е свързано с тази роля, че преди няколко години дори учреди специална награда за журналист, който не би я попитал за филма. Разбира се, това беше шега, но претендентите за наградата все още не биха били - тя винаги се питаше за тази роля.

Уморен ли сте да прелиствате страниците? Регистрирайте се и станете по-удобни.
Страница 1 от 2 | Следваща страница

Подобно на публикацията? PUSH:
чуруликане


Свързани новини
АУСТРИЙСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ УСПЕШЕН СПОТОГР ... Лято в планината с колело Покатачуки в гората на велосипеда Участници в конкурса "Най-красивите ... Момичета на фотографа Шмид: снимка ...
етикети: | Всички снимки на вицове и снимки »

РЕГИСТРАЦИЯ НА САЙТА ЗА 20 СЕКУНДИ
По-малко реклама, добавяне на новини, гласуване, подаръци ...

1: 27 август 2017 г. 23:39 ч
но не съм гледал досега! kleva
Аз самият не разбирам как глупак

2: 28 август 2017 г. 08:49 ч
Авторски статии apnyat vzbrednul, Th за глупости тогава?

3: 28 август 2017 10:34 ч
Цитат: Певвер 1
Елена Яковлев

В какви глупости? newsmile51
Али лично на снимачната площадка присъстваха? Дали се е справил с Тодоровски?
kleva

4: 28 август 2017 г. 13:39 ч
"Нека това да е филм за красива, талантлива жена, която не може да се реализира в нашата страна" - нещо с интернешънс с техните съобщения за "1000-та нощ", всички огради са залепени ... Талантливи също красиви, очевидно ...
За мен BJ, между другото, сам вече предложи за "50 хиляди на седмица три пъти без ограничения" ... Такъв талант, такава красота ... Аз тук за 3-5 хиляди на ден ремонт техника за 14-16 часа (без почивни дни - но аз имам моите глупости за работа), а тук три пъти на 50 ... и имам по-стръмен "секс" - блокът от въглехидрати е настроението, резервоарът и горивото са чисти, електротехникът е диагностициран ... Да, всички с гаранция.

5: 28 август 2017 г. 14:09 ч
Скандаро , парите са зли, скъпата плува ! Живееш 1 път, докато станеш стар болен, който вече не иска нищо - забавлявай се! Почивка, разходка, ролка, яде вкусно, лежеше в хамак, чете книги, гледай филм!
Да, има такива - искам по-добра кола, вилата е по-богата, часовникът е по-зелен. Но това е всичко! Опашката! Това е наистина удобна и просторна дума - прекалено много. Импресии и безгрижие (добре, абсолютно никакви притеснения не може да бъде, но поне да се стремим към техните минимуми е необходимо) живот, щастие на свободата - това е истинска стойност! Освен ако не стоите на някакъв голям рул, а вашето призвание е да направите света по-добро място, да служите на хората, да насърчавате доброто - тогава такава работа си струва да се придържате без почивни дни и с пълна отдаденост. Можете да спечелите гърба и да живеете с него на златните планини, проклинайки най-добрите години, прекарани в ярема.

6: 28 август 2017 г. 19:06 часа
Цитат: Minigun
парите са зли,

- Златни думи, Юри Венедиктович! Вие сте златен човек! (C) Мир

Публикувано на 20:25:18:
Цитат: Minigun
но не съм гледал досега!

Gee!
Филмът е заснет по историята на Владимир Кунин "Фрекен Танка". Идеята да се напише книга за живота на валутните проститутки дойде, когато живееше в хотел в центъра на Варшава и се срещна с ежедневните представители на първия древен.

И аз мислех, че е направен подобен сюжет? newsmile06
Ment bestrashny, "Interdevochku", които с чужденци в хотела се разпада, непрекъснато гонят Facepalm В началото на годината, Таня ентой, заглавието трябваше да бъде минимално - легален, старши. newsmile34

Добавено в 20:52:49:
Наскоро гледаше поредицата с подобна история, заснета от нов режисьор-сценарист. Така че времето за действие най-накрая може да приключи 70-те години! Пълни глупости! Facepalmnewsmile06
Той погледнал на създателя, през 1989 г. той бил на 13 години. Във филма "INTERDEVOCHKA" в памет на момчето се разби. lol2 И пипа хавала. newsmile36

7: 29 август 2017 13:01
Цитат: VikFedorov
За разлика от Кунин, директорът Пьотр Тодоровски с проститутки не беше запознат и дори не подозираше как изглеждат те. И не искаше да поеме този сценарий
Тук той ще приеме делириум! Тодоровски и страната тогава пътували и в чужбина, а той никога не беше виждал и не знаеше?
Виктор Федоров ", но тоалетката реши да добави към изображенията путане на театрална яркост, така че на екрана публиката ги видя в екстравагантни тоалети, в които няма да им бъде позволено да отидат в хотела в живота си. Ето още една глупост, чуждестранни жени наемници хотели с 5 звезди и pohleschsche все още облечен!

Публикувано в 14:04:32:
Филмът е много важен инструмент! Кой искаше да живее на 200г., Той живееше, но кой не искаше това крутилсо!

8: 29 август 2017 г. 15:09 ч
Цитат: Певвер 1
Тук той ще приеме делириум! Тодоровски и страната по това време пътували и в чужбина и той никога не бил виждал и не знаел?

Добре познат, nadot popolzovatsya. И всеки, който носеше мини пола по онова време, не попита дали е проститутка или не. Дали Али всички шофират около вашите проститутки? Уау, ти и глупакът! newsmile06newsmile06newsmile06

Цитат: Певвер 1
чуждестранни жени наемници хотели с 5 звезди и pohleschsche все още облечен!

Тук сте малко прав. Не само чужденци, но и нашите селяни, настанени в пиянство на хотели без звезди в семействата, се разхождаха. И нищо, не караше. Но посетителят в стаята, прочел в един бикини, не беше позволен, разбира се! girl_cra И накрая може да посети, аполо 23.00 на излизане! newsmile06newsmile06newsmile06
Цитат: Певвер 1
Кой искаше да живее на 200г., Той живееше, но кой не искаше това крутилсо!
На станциите посетителите бяха отстранени, те бяха премахнати и с прякор "Vokzalnaya" или "Manka chervonets" за нощта newsmile06 Имаше и "почасово" по-правилно понякога, за да завърши, сезон, отиде в мини и партита.

Певвер 1 , Shozh винаги сте на 90-те с 70-80-mu объркан? newsmile06 И тогава byvat и на 60-ти вие заплашвате Facepalm

PS Но сюжетът на филма е точно делиритен. В хотелите от най-високата категория на това време, навсякъде (нямаше днешни звезди) и продажбите в "колективни селскостопански къщи" в граничната зона, работниците, включително камериерките и портиерите, бяха на свободна служба в солидна организация,
А девиците на "лека добродетел", които усукваха чужденци, в персонала на тази солидна организация се състоеше и имало еполети. girl_haha

9: 30 август 2017 г. 11:20 ч
ВикФедоров , Да, за колата тогава знам, гледам писател! Но във филма няма да се разказвате за еполетите, това е, за което Тодоровски се замисля, и аз през 1989 г. бях навсякъде, отидох в Москва, обикновено стояхме в хотел Колос или златно ухо, не си спомням името, хотелът е точно зад " Космос "в" Русия "и в космоса не го получи, но на изложението за икономически постижения ще си купите покана, като например пристигането на изложбата, хотелът ще плати тройна тарифа и ще тръгне! Е, това приключение беше изпълнено с задници! Трябваше да внимаваме и ченгетата ни преследваха. И "пеперудите", които видях в ресторанта, течението на парите беше жалко, така че по-евтините варианти бяха.

10: 30 август 2017 г. 12:46 ч
Pever 1 ,
Статията на Duc не е за самия филм, а за това как е бил заснет. newsmile06
От аз също питам:
Каква е глупостта на тази статия, от серията ???
Цитат: Певвер 1
така че по-евтините варианти бяха.

На площада на гарата? klevalol2
Скока веднъж венеролог посети? newsmile06

11: 30 август 2017 г. 12:56 часа
ВикФедоров , посети венеролога, това беше така, но на гарата, която никога не бях взел, е болезнено, те са глупави!

12: 30 август 2017 г. 16:00 часа
Цитат: Певвер 1
но на гарата никога не съм го взела, това е твърде болезнено!

Средства с "Manki chervontsami" на крайната рана. newsmile06


Публикувано в 23:20:23:
Цитат: Певвер 1
и през 1989 г. вашчше аз във всички,

И как станахте боец ​​в партията на КПСС? newsmile52
И все още ли си команди? Всички равни?
Моби и глупости от всичко, което наричате по същата причина. newsmile06

13: 1 септември 2017 10:44 часа
VikFedorov , партито fartovke не се намесва! Я е бил върколак! YYYYYYY!
информация
Не можете да оставите коментари.

Зарежда. Моля, изчакайте ...