Kopipast.ru - хумор, снимки, анекдоти, игри


Някои връзки:

Връзка с пълните новини: В Москва задържана проститутка, се оказа служител на Министерството на вътрешните работи (2 снимки)


Рубрика: Изумително

В Москва, задържана проститутка, се оказа служител на Министерството на вътрешните работи (2 снимки)


4 септември 2017 г. в 00:03 часа

В Москва полицейски служители задържаха кантона, който се оказа активен полицай. По време на прегледа в чантата на 32-годишната задържана на име Елена, в допълнение към голям брой контрацептиви, смазочни материали, чорапогащи и бельо, беше открито самоличността на служител на Министерството на вътрешните работи. Първоначално момичето се наричало друго име, но по-късно признава, че работи в полицията. Тя е била асистентка на дежурния оперативен директор на Министерството на вътрешните работи в района на Саратов в ранг старши сержант на полицията, но в момента е на отпуск по майчинство.

Удивительное. В Москве задержали проститутку, оказавшейся сотрудницей МВД (2 фото)

Елена дошла в Москва от село в района на Саратов през 2016 г., наемала апартамент и написало съобщение за предоставянето на секс услуги. Полицията информира майката за задържаното за това, което прави, по-късно тя се обадила вкъщи и започнала да казва, че тя е била задържана за проституция, а не за нея, а за нейната приятелка. Известно е, че Елена има две деца, от двама различни мъже, и двете деца живеят заедно с бащите си. Тя многократно се обажда и предлага да отиде на работа, но тя отказа. Достойният отпуск в раменните колани в епохите ще приключи през август 2018 г.

Удивительное. В Москве задержали проститутку, оказавшейся сотрудницей МВД (2 фото)Пълна история "Проститутка, която се оказа служител на Министерството на вътрешните работи, беше задържана в Москва (2 снимки)» »»