Kopipast.ru - снимка гола, хумор, фото вицове, безплатни игри, демотиватори, комикси, момиче на деня Снимка Забавни Amazing Снимка Голи Повече »

Искам само
Широкоъгълни седмични лидери Най-добър архив
Вече сме 81274.
Брой онлайн ...
в момента
+ регистрация / вход
Приколы снимка на Копипаст.ру »Blogop (потребители на блогове)

Blogor (потребителски блогове)

Ето всички публикации на потребители, които все още не са ударили основната страница на сайта, с други думи, те не са дали 5 точки. Ако смятате, че дадена публикация се намира несправедливо тук, гласувайте за нея и вероятно благодарение на гласа ви ще се появи на главната страница на сайта.

→ В НОВОТО

Лято в планината с велосипед


27 август 2017 Блогове от рожки етикети:
1
оценка
0
коментари.
Кратък преглед на нашето пътуване до парка за велосипеди във Франция.

Portes du Soleil (Порт дьо Солей, Портата на Слънцето) е отворен за ски и сноубордисти през зимата, а през лятото стартира велосипедни асансьори.
Ски зоната включва 12 села на границата с Швейцария, всяка от които има собствена мрежа от маршрути с различни нива на сложност.
Този видеоклип е заснет по следите край селата Morzine и Les Gets (Les Gets).

По-нататък "Лято в планината на велосипед"
→ В НОВОТО

Покватушки в гората на велосипед


25 август 2017 г. Блогове от рожки етикети:
1
оценка
0
коментари.
Решихме да тестваме стабилизатора и направихме видео за пързалянето ни в района на Москва

След това "Пототушки в гората на велосипед"
→ В НОВОТО

Грим за сини очи. Съвети и избор на сенки


15 август 2017 Блогове от GEVPat етикети:
0
оценка
1
коментари.
Първо, винаги помнете това малко правило: най-добрият цвят е засенчен от онези оттенъци, които са на противоположната страна на кръговата цветова палитра.

Макияж для голубых глаз. Советы и выбор теней


Например, сините и виолетови цветове се открояват перфектно жълто и оранжево. Разбира се, това не означава, че трябва да различавате сините си очи от тези нюанси, които не са достатъчно подходящи за сенките. Жълтият и оранжевият в грима се отнасят до огромен брой цветове: златен, бронзов, прасковен, тен. Сенките за клепачите в тази цветна палитра ще засенчат очите, ще се изправят ясно.

Ако цветът на очите ви е близо до лилаво, опитайте със златни сенки. Ако очите ви са по-сиви, бронзът е по-добър за вас. Универсални цветове на сянката на очите, подходящи за всички нюанси на синьо: шоколадово кафяво, бежово, бронзово, златно.

Важно е да се приеме сянка на кожата. Например искате да използвате светлокафяви сенки. Ако кожата ви има студена сянка, съответно, изберете по-студени нюанси на кафяви сенки. Ако кожата е тежка за затопляне, тогава сянката на очите трябва да е по-топла. Ако кожата ви е много лека или много тъмна, трябва да търсите тъмни, шоколадово-кафяви нюанси или много светло бежово вместо просто светло бежово.

За да започнете да прилагате сенките, следвайте основния цвят, който ви подхожда, и след това добавете цвят, който особено подчертава синьото ви очи и е по-подходящ за сянката на кожата.

Източник: http://4-women.ru/makiyazh/makiyazh-po-cvetu-glaz-volos-i-kozhi/makiiaj-dlia-golybyh-glaz-sovety-i-vybor-tenei.html


Следваща "Грим за сините очи. Съвети и избор на сенки »
→ В НОВОТО

Велики произведения, родени под високо алкохолно съдържание


21 юли 2017 Блогове от GEVPat етикети:
0
оценка
1
коментари.
Знаете, че "Тихият Дон" и "Старецът и морето" са написани на високо (ако знаете тези работи)? Шолохов и Хемингуей разбили слонове на панаира. Пиеха от всяка напитка, която пиеха на празен стомах.

Но тези момчета изливаха алкохол в себе си - водката и уискито им помагаха да пишат книги и да пишат велики дела. И вие сте читател, който пие точно така, по дяволите, дори не сте написали оръжие.

Като цяло, така че, ако сте забелязали, че сакото обикаля къщата - свържете го с един куп, защото катеричката ще дойде и ще срине плавниците срещу перваза на прозореца!

Капка никотин отвежда кон и чаша алкохол драстично променя съзнанието. "Експерименти с умствена концентрация" - това често обяснява зависимостта си от алкохолни писатели, музиканти, художници и други творчески личности.

Да се ​​съчиняваш под бръмча е стар като света. Може би талантът и алкохолизмът имат някои корени?

Източник: http://tunnel.ru/post-alkogol-velikie-proi...ta-genialnostyu


Освен това "велики творби, родени под алкохол"
→ В НОВОТО

Roskomnadzor блокира обекти за продажба на редки животни


13 юли 2017 Блогове от ромасев етикети:
4
оценка
2
коментари.
 Роскомнадзор заблокировал сайты по продаже редких животных

До момента, според Интерпол, обемът на "черния" пазар за продажба на екзотични животни се конкурира с незаконния пазар за продажба на оръжие. Всяка година около 30 000 маймуни, 5 милиона птици, 10-15 милиона влечуги, 500-600 милиона декоративни риби се продават по целия свят. Цените на редката фауна на световния пазар са изключително високи.


Освен това "Roskomnadzor блокира обекти за продажба на редки животни"

→ В НОВОТО

Здравен фестивал ще се проведе на фестивала "SHIMKO събира приятели"


12 юли 2017 Блогове от GEVPat етикети:
0
оценка
0
коментари.
Фестивалът "Шимко събира приятели" ще се състои на 21-22 юли на брега на красивата белоруска река Ислох. Организаторът на събитието Кирил Шимко, прочутият силник на Беларус, рекордьор на Книгата на рекордите на Гинес, приканва към здравословния празник. Почитателите на здравословен начин на живот, спорт и дейности на открито очакват незабравими впечатления, нови срещи и интересна програма.

"Този международен фестивал ви позволява да добавите елемент на събитие към туризма. "SHIMKO събира приятели" е много сериозен стимул за развитието на различни сектори на икономиката ", - каза производителят на фестивала" SHIMKO събира приятели "Игор Syuch.

Културната част на фестивала се състои от изпълнения на няколко известни покривни ленти, изпълняващи световни хитове от 80-те, 90-те, 2000-та, вечерни дискотеки, забавен хумористичен концерт, изложба на ретро автомобили и мотоциклети, ярък шоу на шофьорска кантора за деца и подаръци.

Спортната част също ще удиви с разнообразие, екстремни и забавни забавления. Посетителите на фестивала ще могат да участват в аматьорски състезания по АТВ, да влекат през реката, да хвърлят самовар, лазерен таг турнири и борба с рамото, да летят в балон, да се състезават в ядене на различни ястия, да водят пара във вана и да стрелят с лък. И това не е всичко, което обещава на фестивала "SHIMKO събира приятели".

https://shimko.by/


Освен това "празник на здравето ще се проведе на фестивала" SHIMKO събира приятели "»
→ В НОВОТО

Практиката на използване на стандартни ремъци AK


12 юли 2017 Блогове от скандаро етикети:
1
оценка
5
коментари.
За да напиша това, вдъхнових ме пост за новия руски екип. Сред многото противоречиви мигове, видях, че никой не се притесняваше да променя стандартния колан AK (най-малкото като тип "Duty"). Предлагам ви да видите какво може да се направи с обичайния AK74 брезентов пояс (или AKSU, той е малко по-различен). Практика использования штатных ремней АК


По-нататъшно "Практика за използване на стандартни ремъци AK"
→ В НОВОТО

Договорът за покупка и продажба на автомобили - какво се е променило през 2017 г.?


3 юли 2017 Блогове от GEVPat етикети:
0
оценка
1
коментари.
През текущата година бяха направени редица промени в набора от правила относно регистрацията на превозни средства от законодателните органи. Това беше направено с цел премахване на ненужната бюрокрация, свързана с пререгистрацията на автомобили, когато те бяха закупени на вторичния пазар на автомобили. Но в същото време, според много шофьори, правната защита на продавача и купувача в сделката е намалена. Следователно, сега е необходимо да се изготви по-внимателно договор за покупка и продажба, като се вземат предвид новоформираните нюанси.

Какви са общите промени в правилата за преиздаване на превозното средство? Първата важна точка е, че сега няма абсолютно никаква важност в кой регион на страната е регистрирана колата, можете да я изпълнявате отново във всеки отдел на Държавната инспекция по безопасност на движението по пътищата. Второ, можем да кажем, че революционната промяна е, че превозните средства се продават заедно със съществуващите регистрационни номера. Това изменение има предимства и недостатъци. Заслужава да се отбележи, че при закупуване на автомобил в друг регион не е нужно да отделяте време и пари за проектирането на транзитни номера. Когато се попълва формата на договора за продажба на автомобила през 2017 г., купувачът, без неоправдано забавяне, може да яде в колата и да отиде там, където се нуждае. В същото време, ако новият собственик на колата реши да напусне предишните регистрационни марки, тогава пререгистрация в пътната полиция ще струва 850 рубли. Получаването на нови номера в момента струва 2850 рубли. Но, във връзка с продавача, всичко не е толкова гладко.

Въпросът е, че третият важен момент в измененията на правилата за пререгистрация на превозни средства, въведени от законодателя, е, че десет дни вече са пререгистрирани. Това означава, че има хипотетична вероятност купувачът да забави процеса на пререгистрация и в рамките на десет дни ще използва закупения автомобил, като го премести с регистрационните знаци, прехвърлени от продавача. В случай, че правилата за трафик са нарушени, "писма на щастие" с глоби ще се появи на адреса на продавача. Ясно е, че за да протестирате срещу получените глоби, не е трудно да докажете, че правилата за трафик са били нарушени от изцяло различен водач, но това ще трябва да губите време. Ето защо, при изготвянето на договор за продажба, по-добре би било да се използва валидната понастоящем форма, която ще вземе предвид горните точки.

Какво друго трябва да обърнете внимание при закупуването на кола на вторичния пазар, като се вземат предвид новите правила? Преди това, ако продавачът имаше някакви несъответствия в документите за колата, той просто не можеше да го извади от регистъра. Сега той може да го направи без проблеми, тъй като проблемите, свързани с съгласуването на номерата, проверка на наличността на документи за подобренията, направени в колата, попадат на раменете на купувача. Например, сега много шофьори инсталират газово оборудване на борда на своите превозни средства и често го правят с помощта на полу-занаятчийски методи. Естествено, след такава инсталация не са получени официални документи и след закупуването на машината ще трябва сами да решите въпроса за техническата проверка, да похарчите пари за обработката на документи и т.н. Ето защо при изготвянето на договор за продажба няма да е излишно да добавяте няколко елемента, които ще ви предпазят от такива негативни обстоятелства. По този начин можем да заключим, че сега е много по-лесно да купувате и продавате кола, но в процеса на сключване на сделка обърнете внимание на горните точки и тогава сделката както за продавача, така и за купувача ще премине безпроблемно.

Източник: http://cartechnic.ru/articles/dogovor_kupl..._g_dlja_fiz_lic


Освен това "Договорът за закупуване и продажба на автомобили - какво се е променило през 2017 г."
→ В НОВОТО

Неуспешно стартиране на китайската ракета


3 юли 2017 Блогове от ромашев етикети:
0
оценка
1
коментари.
Най-мощната ракета, достъпна за КНР, бе пусната от космодрум "Уенчанг" на 19.23 местно време (14.23 часа в Москва). Ракетата трябва да постави в орбита експерименталния спътник "Shijian-18", предназначен да осигури оптични лазерни комуникации в близкозелена орбита.

Според информационната агенция "Синхуа" стартирането бе обявено за неуспешно - проблемите възникнаха след пускането на ракетата. Подробности за инцидента все още са неизвестни.

Това е второто изстрелване на Changzheng-5. Първата се проведе през ноември 2016 г. и се проведе в нормален режим. Дължината на ракетата е почти 57 метра, диаметърът на основната сцена е пет метра, полезният товар е 25 тона. Характерна особеност на "Големия март" е екологично чисти гориво на базата на течен водород и кислород.


След това "Неуспешното изстрелване на китайската ракета"
→ В НОВОТО

До 2020 г. в Крим ще бъде изградена база за руския отбор по катерене


25 юни 2017 Блогове от GEVPat етикети:
0
оценка
1
коментари.
Базата за руския отбор по катерене ще бъде изградена на базата на Федералния държавен бюджет Институция "Обучителен център за спортно обучение на руските национални отбори" Кримска "в Алущат до края на 2020 г. TASS е разказана от президента на руската федерация по катерене (FSR) Дмитрий Бичков.

Базата се планира да бъде изградена в рамките на Федералната целева програма "Развитие на физическата култура и спорта в Руската федерация за 2016-2020 г." (FTP). Международният олимпийски комитет през август миналата година включи скално катерене в програмата на Олимпийските игри 2020 в Токио.

"Проведехме работна среща в Крим, базирана на центъра" Кримски ", резултатите от които показаха, че има подходящ район за строителство", отбелязва Бичков. - Новото съоръжение ще бъде подходящо за провеждане на състезания, включително международни. Изграждането на база за руския катерачен екип в центъра "Кримската" се планира да се проведе в рамките на Федералната целева програма до края на 2020 г. "

Източник: http://moicrimea.ru/do-2020-goda-v-krymy-postroiat-bazy-dlia-sbornoi-rossii-po-skalolazaniu.html


По-нататък "До 2020 г., базата за руския отбор по скално катерене ще бъде построена в Крим"
→ В НОВОТО

# I Throw Now: Първият паметник под формата на цигарен дъх може да се появи в столицата


21 юни 2017 Блогове от GEVPat етикети:
0
оценка
0
коментари.


Денис Тимаков, автор на социално значим проект # I Throw Now, кани пушачите да се откажат от тютюнопушенето и като добро средство за мотивация предлага изграждането на паметник в столицата под формата на цигари. Всеки, който иска да се отърве от пристрастеността, може да направи обществен ритуал за отказване от тютюнопушенето, да пусне последната цигара върху паметника и обещава да спре пушенето. В много страни такива паметници са създадени, отбеляза Денис Тамаков и има много примери за изгарянето на цигарата за тях, стана първата стъпка към победата над себе си. Проектът # I Throw It Now ще започне в Москва и Московския регион на 6 юли.

Инициатори на уникален масов проект в Руската федерация # Сега хвърлям покана на московчани и жители на региона да станат негови участници и да се откажат от цигарите. За пушачите се създава добра мотивация: след отказване от тютюнопушенето човек може да провери собственото си здраве безплатно, да получи добра подкрепа от организаторите под формата на покани за различни действия и дейности, посветени на здравословен начин на живот и да се научи да се справя със стреса, без да пуши. Несъмнено отличен мотиватор може да бъде възможността да получи голяма награда от 250 000 рубли, както и награди, полезни за самоусъвършенстване: мощен MacBook Pro 13 "256 GB, годишен абонамент за фитнес класове с личен треньор в първокласен клуб, платени курсове за обучение чужд език за двуседмична или двуседмична екскурзия за две до всяка страна.

Участник # Аз го хвърли сега за 30 дни по всяко време може да получи искане да премине проверка в медицинския център за диагностика. Комплекс от анализи с пълно декодиране се предоставя безплатно. Ако тестовете покажат наличието на никотин в тялото, човек напуска проекта.

https: // growing now.rf


Следващо "# Аз хвърлям сега: първият паметник под формата на цигарена дръжка може да се появи в столицата"→ В НОВОТО

Лицензът за чуждестранни шофьори стана без значение за работата


15 юни 2017 Блогове от GEVPat етикети:
0
оценка
0
коментари.
Иностранное водительское удостоверение стало неактуальным для работы

Според оценки на редица аналитични агенции по пътищата на Русия повече от 70 000 шофьори с правата си, издадени от чужди държави, извършват трудовата си дейност. Със сигурност многократно сте срещнали информация за големи пътнотранспортни произшествия, често с човешки жертви, причинени от шофьори - чужденци, работещи по пътнически превоз. Това е тази информация, която подтиква законодателите да приемат законопроект, който забранява на лице, което притежава чуждестранно свидетелство за управление на МПС, да извършва такива дейности.

Сега, ако чужденец иска да работи в Русия в областта на търговския транспорт, той ще трябва да премине изпити на обща основа - една теоретична и две практически (автодом, град). Към теоретичния изпит в КАТ може да се подготви с помощта на симулаторния изпит SDA. Само след това той ще може да получи правата и в резултат да намери работа в камион. И законодателят задължава работодателя да следи за спазването на новите правила. В случай, че едно камионно превозно средство освобождава чужденец с неправомерно изпълнен шофьорска книжка, на предприятието ще бъде наложена административна глоба от 50 000 рубли.

Източник: http://cartechnic.ru/articles/izmenenija_v...junja_2017_goda


Освен това "Лицензът за чуждестранни шофьори стана без значение за работата"
→ В НОВОТО

14 обичайни неща, чиято истинска цел е известна на малцина


7 юни 2017 Блогове от mot.motia етикети:
0
оценка
1
коментари.
14 привычных вещей, об истинном предназначении которых знают немногие
Често се случва, че има нещо и това нещо има някаква цел. Това е само мнозинството от нас, че няма причина за това нещо като цяло и не. Това не е така! Всичко има някакъв смисъл.


След това "14 познати неща, истинската цел на която малко хора знаят"
→ В НОВОТО

Стана известно броят на епизодите от последния сезон на "Игра на тронове"


29 май 2017 Блогове от GEVPat етикети:
0
оценка
0
коментари.
Осмият сезон на една от най-популярните телевизионни сериали - "Игрите на троновете" може да бъде най-краткият. Според публикацията на "Холивудския репортер", позовавайки се на източниците си, сезонът ще се състои от шест епизода. Това беше съобщено по-рано, но информацията не беше официално потвърдена от представители на HBO.

Имайте предвид, че в седмия сезон, който ще бъде пуснат в средата на юли 2017 г., ще има седем епизода, т.е. по-малко от предишните сезони на шоуто.

Както стана известно през пролетта на 2017 г., историята на Västerås няма да приключи след края на поредицата "Играта на троновете". Телевизионният канал на HBO нареди да се подготвят сценарии от четири продължения, които могат да станат както предистории, така и спинтове, посветени на вторичните герои от поредицата "Песен на лед и огън". По-късно писателят Джордж Р.Р. Мартин обяви създаването на петия телевизионен проект по темата. По време на писането на тази бележка, времето на работата по серията не е посочено.

Най-вероятно, феновете на шоуто ще могат да видят първата, не по-рано от 2019 - 2020 година. Самият Мартин ще наблюдава работата на група писатели, сред които са Макс Боренщайн, Джейн Голдман и Брайън Хелгеланд.

http://smotret-onlain.net/41899-stalo-izve...-prestolov.html http://smotret-onlain.net/41899-stalo-izvestno-chislo-epizodov-finalnogo-sezona-igry-prestolov. HTML


След това "Броят на епизодите от последния сезон на" Игра на тронове "стана известен"
→ В НОВОТО

Вярвайте или не ...


11 май 2017 Блогове от GEVPat етикети:
0
оценка
0
коментари.
Как да не сме хомосексуални, но те са сред нас

Хотите верьте, хотите нет...

Наказателната статия за "содомия" в нашата страна е съществувала от 1934 до 1993 година. До края на 80-те години около 1000 души са изпратени в затвора всяка година, а дори и в постсъветската Русия такива присъди са били преброени в стотиците. В същото време не всички случаи, известни на властите, бяха доведени до съда. Особено се отнасяше до творческата интелигенция, която в частта от любовта между един и същ пол беше събрала много компромисен материал. Те обаче го използват само за тези, които не се радват на мястото на партията и правителството.

Част от живота на известни мъже с различна ориентация, които са платили свобода, но има и други.

Хотите верьте, хотите нет...

Вспомним советских звёзд кино, музыки и театра, которые были доказанными или предполагаемыми гомосексуалистами и чьи судьбы, несмотря на общую среду обитания, складывалась по-разному.

Источник: http://tunnel.ru/post-khotite-verte-khotite-net


Далее «Хотите верьте, хотите нет...»
→ В НОВОТО

Миф о русском пьянстве


29 апреля 2017 Блоги от ild1331 етикети:
0
оценка
1
коментари.
Приходиться слышать такие выражения «русский мужик без стакана не мужик», «пить в России – традиция», «пьянство – «русская болезнь» и т. п.
Россия традиционно была одной из самых трезвых стран мира. Меньше нас в Европе пила только Норвегия. Мы стояли на предпоследнем месте в мире по душевому потреблению алкоголя в течение трёх столетий с XVII до начала XX века. А до XVII века, чистый спирт на фабриках не производился.

С началом XX века душевое потребление алкоголя резко подскочило. Было меньше 3-х литров, а к 1914 году достигло неслыханного для так называемой пьяной царской России уровня в 4,7 литра. В 1914 году в России накануне I-ой мировой войны был принят «сухой закон». В результате производство и потребление алкоголя в России сократилось почти до нуля — меньше 0,2 литра на человека в год, то есть меньше стакана алкоголя на человека в год.

«...Все молодежные вечера проходили тогда у нас без вина. Даже домашнее пиво, которое мама готовила очень вкусным и не очень хмельным, не подавалось молодым людям. В ту пору нам странно и непривычно было бы видеть на столе в кругу молодежи бутылку со спиртным, хотя старшему брату тогда перевалило уже за 18. Даже взрослых гостей родители угощали только чаем.

Пиво, домашнее вино ставилось на стол лишь по большим праздникам или торжественным дням, да и то в ограниченном количестве. Пили немного, небольшими стопками или рюмками. Больше танцевали, пели, играли...» пишет Ф. Г. Углов в книге «В плену иллюзий». И далее «...в своем родном городе знал только трех человек, которые пили постоянно, и их имена стали нарицательными...».

И только в 1960 году Россия превысила среднемировой уровень потребления алкоголя для 1980 года в 5 литров. (источник: Ю.П.Лисицын, Н. Я. Копыт. Алкоголизм. М: Медицина, 1983).

Поэтому утверждение, что в России пьянство традиционно, в корне неверно. Можно лишь сказать, что это навязанная «традиция»


Далее «Миф о русском пьянстве»
→ В НОВОТО

А что у Папы Римского под рясой?


26 апреля 2017 Блоги от GEVPat етикети:
1
оценка
0
коментари.
«А что у Римского папы под рясой?» - такой вопрос не является праздным для католиков. Во главе Святого престола должен стоять только мужчина. Долгое время существовал обычай: кандидата в Папы римские прилюдно осматривали два представителя церкви.

Если все причиндалы на местах – громко оглашался пол претендента на престол. Народ ликовал. Потом, правда, медицинский осмотр отменили. Поспешили, однако. И на Римский престол начали проникать… женщины. В 857 году Папа Иоанн VIII родил ребенка.

Какво е това? Чудо, сродни непорочному зачатию, или невнимательность ответственных медицинских работников. И самый животрепещущий вопрос – кто отец ребенка?

http://tunnel.ru/post-ejo-svyatejjshestvo-...vyatojj-prestol


Далее «А что у Папы Римского под рясой?»
→ В НОВОТО

"Odin" броненосный корабль. БМ № 202


8 апреля 2017 Блоги от vasaq етикети:
1
оценка
2
коментари.
Журнал издевательства "Бумажное моделирование" и то, что из него получилось.
'IMG_5186'/
хостинг изображений gifДалее «"Odin" броненосный корабль. БМ № 202»
→ В НОВОТО

Набор рюмок как самый распространенный мужской подарок


6 апреля 2017 Блоги от GEVPat етикети:
0
оценка
0
коментари.
Этикет распития алкогольных напитков требует наличие посуда разного формата под определенный вид. Для вина используются высокие фужеры, поскольку крепость его небольшая. Водку принято пить залпом, для чего используются рюмки малого формата.

Мужчины как истинные ценители «огненной воды» по достоинству оценят подарочный набор оригинальной посуды. Купить рюмки для водки можно самые разнообразные. Давайте посмотрим какие именно.

https://yarmarka-podarkov.ru/stati/nabor-ry...zhskoy-podarok/


Далее «Набор рюмок как самый распространенный мужской подарок»
→ В НОВОТО

Роскомнадзор наложил штраф на московские управляющие компании


5 апреля 2017 Блоги от GEVPat етикети:
0
оценка
0
коментари.
По сообщению местных активистов, во время внеплановой проверки проведенной Роскомнадзором на территории московской области были выявлены нарушения связанные с полным отсутствием у ряда работников социальных служб управляющих организаций обязательной медицинской книжки. Проверка проводилась в ряде крупных городов областного подчинениями и выявила несколько управляющих компаний, которые были оштрафованы на 40 000 рублей каждая.

Сотрудники, которые не имели на момент проверки медицинскую книжку будут вынуждены оплатить штраф в размере 2000 рублей.

Напомним, что Роскомнадзор увеличил количество внеплановых проверок школьных, пищевых, транспортных и социальных служб с целью выявить нарушения.

Источеник: http://medicspravki.ru/news/2017/04/rosportrebnadzor


Далее «Роскомнадзор наложил штраф на московские управляющие компании»
→ В НОВОТО

классическое вяленое мясо длительного и не очень хранения


31 марта 2017 Блоги от skandero етикети:
1
оценка
1
коментари.
Итак, с вами снова я, skandero, и хочу осветить вопрос приготовления настоящего вяленого мяса - хоть для путешествий и длинных переходов, хоть под пивко к пятнице.
Итак, нам потребуются несколько ингредиентов (надо сказать, сумасшедшая экономия по сравнению с магазинными "вяленками" по 100гр, да и 100% нет химии, если мясо добыто лично на охоте или от надежного фермера/ЛПХшника).


Далее «классическое вяленое мясо длительного и не очень хранения»
→ В НОВОТО

Найди отличия (2 фото)


9 марта 2017 Блоги от Юргас етикети:
2
оценка
1
коментари.

Сколько можно найти различий на этих картинках, не пользуясь услугами гиф-анимаций ?

Картинки отображены зеркально.

  (2 )

  (2 )


Далее «Найди отличия (2 фото)»
→ В НОВОТО

Письмо молодёжи из 1967 года


26 февраля 2017 Блоги от pendos етикети:
0
оценка
0
коментари.


Письмо молодежи 2017 года
Письмо молодёжи из 1967 года и ответ на него из 2013-го
Дорогие ровесники XXI века!
К вам обращаемся мы — поколение молодых северян шестидесятых годов XX столетия. Мы пишем вам в год, когда наша Родина отмечает 50-летне Советской власти, пишем от имени 120-ти тысяч комсомольцев, которые во всех концах нашего края героически трудятся во имя счастья людей, во имя мира на планете, во имя коммунизма. Мы хотим рассказать вам о нашем времени н о себе.
Молодежь нашей области дарит вам, юность XXI века, Коряжму, превращенную нами нз маленькой деревни в современный город за десять лет; Северодвинск, построенный нами там, где были болота; гиганты лесохимии Севера — Котласский, Соломбальский, Архангельский комбинаты. Вам уже не придется увидеть деревянные кварталы и мостовые Архангельска. Наше поколение сегодня преображает город. Весь Архангельск — кипящая стройка, и мы — всегда на лесах ее.
В тайге н топях ведем мы трассу железной дороги Архангельск — Карпогоры, геологи нашли нефть в тундре. Энтузиазм, великое желание преобразить свой край — главное наше стремление.
Сегодня мы пришли на священную землю острова Мудьюг, политую кровью славных сынов, пролетариев и крестьян Севера, замученных в белогвардейских застенках. Помните этот остров. Письмо это покоится на земле, принесенной участниками слета со всех уголков нашей области, с самых священных мест — полей сражений красноармейцев н партизан, с братских могил. Обнажи голову и вспомни о несгибаемом мужестве, о жизни, отданной за наше и ваше счастье!
Мы знаем, что вы будете жить лучше нас, совершите жизни, отданной за наше и ваше счастье!
Мы знаем, что вы будете жить лучше нас, совершите подвиги в мировой галактике и сделаете прекрасной нашу землю. Мы немножко завидуем вам, встречающим столетний юбилей Советской Родины. Но знаем, что и вы позавидуете нам, нашему беспокойному молодому поколению. У нас ясная цель, прекрасное будущее, много дел. Есть где приложить руки, ум, сердце, энергию. И в этом — наше счастье.
И вы, далекие потомки,
Когда оглянетесь назад,
Поймете ль, жмурясь
от сполоха,
Пронзающего толщу тьмы,
Что это светит та эпоха,
Которую творили мы.
Участники второго областного слета комсомольцев и молодежи — победителей похода по местам революционной, боевой и трудовой славы советского народа.
23 июня 1967 г.
Письмо молодёжи из 1967 года


Далее «Письмо молодёжи из 1967 года»
→ В НОВОТО

Фонограмма телефонного разговора двух президентов


3 февраля 2017 Блоги от GEVPat етикети:
-1
оценка
0
коментари.
Произошла утечка разговора Трампа и Путина, повлекшая арест двух офицеров ФСБ.Арестованные офицеры ФСБ по делу менеджера "Лаборатории Касперского" Руслана Стоянова обвинили в сотрудничестве с ЦРУ. Но сотрудники успели слить информацию о разговоре нового Президента США и Президента России. Главе отдела ЦИБ ФСБ Сергею Михайлову и его заместителю Дмитрию Докучаеву предъявили обвинение в госизмене.
При этом пока не уточнили, утечка произошла умышленно или действовали они напрямую или через посредников.

"Всего по делу арестованы четыре человека, а в качестве соучастников фигурируют до восьми человек. Обвинение предъявлено только четверым, остальные могут отделаться статусом свидетеля", - отметил источник.

Другой источник агентства рассказал, что "темы хакерских атак и предательства как бы накладываются друг на друга по делу, но не пересекаются".

Группа специализируется на перехвате переписки и взломе аккаунтов высокопоставленных чиновников, крупных фирм и СМИ и дальнейшей публикации или продаже через интернет полученных данных.

А сегодня утром появилась информация, что в интернет утекли подробности неофициального телефонного разговора Путина и Трампа. Каким образом данная запись стала общедоступной и связана ли она арестами Главы отдела ЦИБ ФСБ Сергея Михайлова и главы отдела по расследованию киберпреступлений "Лаборатории Касперского" Руслана Стоянова выясняет Следственный комитет и Прокуратура РФ.

Сама фонограмма http://tunnel.ru/post-nashli-dokazatelstva...rampa-s-putinym


Далее «Фонограмма телефонного разговора двух президентов»
→ В НОВОТО

"9 компания": това е обидно за хеликоптери!


30 декември 2016 Блогове от zalpun етикети:
1
оценка
1
коментари.
Пилотът на хеликоптера Mi-24, носител на международния конкурс "Aviadarts-2016" в номинацията "Бойни хеликоптери", разказва за хеликоптери във филма "9-та компания".


Освен това, "9-та компания": обижда хеликоптери! "
→ В НОВОТО

Odnostishiya. (5)


30 декабря 2016 Блоги от Vi_cool етикети:
-2
оценка
1
коментари.
. (5). . (5)

Петата част на колекцията е същата


По-нататък "Odnostichia. (5) »
→ В НОВОТО

Основните герои на третата част от "Отмъстителите"


26 декември 2016 г. Блогове от GEVPat етикети:
0
оценка
0
коментари.
Ресурсът "MOVIE CASTING CALL", пишещ за избора на актьори за големи холивудски проекти, разкри съставът на супергероите на филма "Отмъстители 3", който ще бъде представен на зрителите през 2018 г.


По-нататък "Основните герои на третата част от Отмъстителите се наричат" "
→ В НОВОТО

тест


22 ноября 2016 Блоги от ganzales етикети:
-1
оценка
0
коментари.
test


Далее «test»
→ В НОВОТО

qqqqq


22 ноября 2016 Блоги от ganzales етикети:
-1
оценка
0
коментари.
qqqqq


Далее «qqqqq»
→ В НОВОТО

Звезда "Назад в будущее" получил роль в "Теории большого взрыва"


16 ноября 2016 Блоги от GEVPat етикети:
0
оценка
0
коментари.
Звезда трилогии «Назад в будущее» и трижды лауреат премии «Эмми» за роль в комедийном сериале «Такси» Кристофер Ллойд получил гостевую роль в ситкоме «Теория большого взрыва». Как сообщает издание The Hollywood Reporter, Ллойд появится в эпизоде текущего десятого сезона, который выйдет в эфир 1 декабря 2016 года. Детали о том, какая именно роль досталась актеру в сериале исполнительных продюсеров Чака Лорри, Билла Прэди и шоураннера Стивена Моларо, тщательно скрываются.Далее «Звезда "Назад в будущее" получил роль в "Теории большого взрыва" »
1 2 3 4 5 ... 266 267 268 269 270
Нашият бюлетин
Нашите приятели

Зарежда. Моля, изчакайте ...